UČITELJI

parivrrta januširšasana

Urška Božič Križaj, certificirana učiteljica Iyengar joge.

Z jogo se je srečala 1990, jo vadila s prekinitvami in se ji dokončno zapisala pred 8 leti, ko jo je začela poučevati. Iyengar joga je ljubezen na prvi dih, učila se je od samega B.K.S. Iyengarja, Pune, Indija, in se še vedno uči. Je del prve generacije ceritficiranih Iyengar joga učiteljev v Sloveniji. Razvila je program za otroke, Pravljično jogo (knjiga je izšla pri založbi Mladinska knjiga, septembra 2012) in jogo za dojenčke (knjiga Mini joga in masaža je pri isti založbi izšla marca 2015). Še posebej jo zanima joga za ženske in poučevanje le-te.

Preden se je povsem posvetila poučevanju in vadbi joge, je gradila bogato kariero kot urednica revij za ženske. Njen večni navdih in vir energije je njena družina.

pa še blog 🙂

 

82a

Mojca Kurent, večno strastna oboževalka nosečnic, novorojenčkov, dojenčkov in mamic z otroci, se je kot višja medicinska sestra specializirala v svetovanju, poučevanju in podpori  ženskam pred, med in po porodu.

S tečaji in pripravami na porod, tečaji masaže dojenčkov, poporodnimi obredi, tečaji uvajanja goste hrane in prehrane malih otrok pri alergijah svetuje, izobražuje in pomaga mladim staršem, da z veseljem, na zdrav in preprost način omogočijo svojim otrokom, da je začetek njihovega življenja v varnem in toplem domu poln človeške topline, občutka varnosti in zadovoljstva.

S poslušanjem in svetovanjem si je Mojca utrla pot med mamice širom po Sloveniji. Njena topla beseda opogumi vsako, ki se na začetku materinstva srečuje s strahovi v zvezi s porodom, ima težave pri dojenju, krčkih, nemiru dojenčka ali je sama preutrujena ali čustveno nestabilna. Zaradi nje je marsikatera mamica vztrajala in uspela pri naravnem porodu, dojenju, in je svojemu otroku uspešno rešila male in velike težave. Z vzorom njenega  delovanja se ženske zavejo, kako krasno poslanstvo opravljajo, saj ga ne more nadomestiti nobena druga dejavnost.

Mojca si tudi v bodoče želi osrečiti čim več mladih mamic.

www.masazadojencka.si

041 338 555

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s