DELAVNICE

NOVO!!!!

8-tedenska delavnica RAZSTRUPLJANJE

Namenjena je vsem, ki si želite prevetriti svoje navade in razvade, odkriti nove zaloge energije, očistiti svoje telo strupov in se pomladiti.

Naše telo je popoln stroj, ki je sposobno samoočiščenja in regeneracije, če mu le damo priložnost. A naša življenja so postala prezapletena in včasih potrebujemo pomoč. V osmih tednih boste s pomočjo redne, vsakodnevne vadbe in z nekaj preprostimi ljudskimi modrostmi o prehrani povsem spremenili vaša življenja. Poudarek je na posebej oblikovanem zaporedju Iyengar joge, na predanosti, ki jo zahteva disciplinirano, vsakodnevno izvajanje domače naloge, in na individualnem pristopu.

Začnemo 8. oktobra, v četrtek ob 19h. Lepo vabljeni!

 

NOVO!!!

8 tedenska delavnica ČUSTVENO RAVNOVESJE

Namenjena je vsem, ki se spopadamo z nihanji v razpoloženjih, s strahovi, depresijo, anksioznostjo. V osmih tednih intenzivne Iyengar joga delavnice se bomo spogledovali in nagovarjali svetle in temne plati naših osebnosti. Poleg spodbude, ki jo omogoča delo v (majhni) skupini in osebnega pristopa, je tu še zaporedje asan in dihalnih tehnik, oblikovano posebej zato, da sistematično dviga razpoloženje, gradi samozavest in pogum in pomaga na poti k miru.

Začnemo v četrtek, 8. oktobra ob 10:30h. Lepo vabljeni!

40

 

 

 

 

 

 

 

 

171TEČAJ MASAŽE DOJENČKOV

– Ali je vaš dojenček nemiren, ima krče, težko zaspi?
– Ali mu izraščajo zobki in bi mu radi pomagali?
– Ali želite, da ima vaš otrok zdrav imunski sistem?
– Ali želite z njim kakovostno preživeti skupni čas?
Ob redni masaži se otrok pod toplimi, naoljenimi in ljubečimi maminimi rokami popolnoma sprosti in vanjo zaljubi. Na tečaju boste spoznali vsaj 30 masažnih prijemov in se naučili pravilno zmasirati svojega dojenčka. Redna masaža ublaži prebavne motnje, učinkovito pomirja dojenčka, spodbuja imunski sistem in pozitivno vpliva na zdrav razvoj otrokove motorike. 

Tečaji potekajo v 4 delih, vsako sredo od 10h do 11:30h v City joga centru, od oktobra 2014.
Prijave na info@mamajoga.si ali 041 338 555 (Mojca).

 

gosta hrana4TEČAJ UVAJANJA GOSTE HRANE

Kdaj začeti z gosto hrano? Kaj ponuditi dojenčku? Kako pogosto? Kako hraniti ob alergijah? Kako lahko otroku ponudimo dobre temelje za zdravo, čvrsto in močno telo? Zdrav odnos do prehranjevanja je mnogo več kot zgolj fizično grizenje hrane. Na tečaju bomo odgovorili na zastavljena vprašanja in pripravili uravnotežene, zdrave obroke za prvo in drugo leto otrokovega življenja. Na tečaju uporabljamo ekološko
pridelana živila.
Termini: 11.oktober 2014, 22.november 2014, 21.februar 2015 in 4.april 2015, vsakič ob 10h (cca 3 ure), v City joga centru.

Prijave na info@mamajoga.si ali 041 338 555 (Mojca).

 

masaža nosečke5PRIPRAVA NA POROD

Kako najbolje živeti nosečnost in se pripraviti na porod? Na štirih srečanjih se spoznavamo z vsebinami, ki nam zmanjšajo dvome in negotovost o porodu. Tečaj je prežet s praktičnimi nasveti in konkretimi odgovori – o tem, kako obogatiti svoje notranje moči, kako se sprostiti. Naučimo se pripraviti porodni načrt, spoznamo položaje pred in med porodom, učimo se o pomembnosti čustvene stabilnosti, o sprejemanju nelagodja in lajšanju bolečin. S partnerji vadimo položaje, dihanje in masažo, ki jo lahko izvajamo med porodom. Pripravimo se tudi na prve dni z novorojenčkom, na dojenje in nego z nekaj masažnimi prijemi.
Vsak torek ob 16:30h v City joga centru, od oktobra 2014.
Prijave na info@mamajoga.si in 041 338 555 (Mojca).

 

 

 

 

pred poletjem, 6.6.2014 ob 17h-19:30h

20€ / 10€

Woman in blue shorts and white top bending in yoga pose, Prasarita Padottanasana, on beach, Hawaii

 

za vse, ki imate vsaj 6 mesecev izkušenj z Iyengar jogo!

 

 

delavnice

delavnica 6.sept

osnove sept.13_01

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s